December 16, 2010

Sekali sekala, I pun nak up jugak entri pasal makanan. Boleh kan? kan? kan?

Mula-mula sekali, aku nak bagitau, aku tak pernah berada di bawah pengaruh alkohol ketika menulis, ever! Biasanya pengaruh teh tarik.

Maknanya, aku memang dalam keadaan sedar, clean & clear, dan tak rasa bersalah langsung bila aku tulis 'auto-menyampah' tempoh hari. Kalau kau ada ciri-ciri macam aku cakap itu hari, aku tak nak mintak maaf pun. Ha ha ha.

Cumanya, aku sedikit kesal kerana aku terpaksa lebih berhati-hati dalam menulis. Aku dah condemned the 'main' reason most people blogged, maka aku kena tulis benda-benda yang, bukan opposite, tapi yang 'tak common', mungkin.

Ok apa benda entah aku merapu ni.

Macam ni lah senang, aku terpaksa berhati-hati kerana nanti kau label aku ni cakap tak serupa bikin.

Tapi aku tak peduli sangat pun sebenarnya. Pergi mampus lah.

Jadi, sekarang aku nak pakai bedak sejuk, dan tengok movie, sambil makan Pringles dan air Ribena.

Kira okay lah aku tak letak gambar, kan?

2 comments:

asip محمد said...

pringles tu je makanan.. bedak sejuk makanan jugak ke?

syed hafeez said...

tuala buat serban atas kepala pakai ke tak?