June 13, 2013

Helllllo.

Apa cerita woi, apa cerita?

Lama gila tak cerita. Nak cerita pebenda ni?

Ok la tanpa membuang masa mari kita mulakan dengan...Oh shit, jari aku nak cramp ni...kejap kejap..

May 24, 2012

Superpower

Since this blog is currently looks like shit, I feel the need to tell everyone who are still reading this blog, that I believed my lack of imagination to write something better has got to do with the superpower I received two weeks ago. It's the side-effect I guess.

I am the Resurrection. I am the Vengeance. I am very Sleeeeeeepy!

Now if you'll exsqueeze me, I want to go to sleep.

May 20, 2012

That babi feeling when you cannot express what you really feel about something because you, yourself think it's pathetic to tell.

Whatever happened to us, I wish I understood.

Batman

It's ridiculous to compare Avengers with The Dark Knight Rises, I know. Both Marvel and DC are fantastic. I mean, Avengers is a family movie, kid-friendly and all. The Dark Knight Rises on the other hand, is a dark, deep and inspiring movie. Avengers is great. But The Dark Knight Rises will be an awesome one!

May 19, 2012

Menjelang sihat

Sebenarnya, masa aku tengah terlantar sakit itu hari, banyak yang aku nak cerita pasal near-death experience ketika aku eksiden awal bulan lalu. Tapi sebab masa tu nak makan pun bersuap, apa jadah aku nak menulisnya, kan? Jadi marilah aku cerita sikit. 

Aku eksiden dekat Alam Budiman. Area-area Altantuya mati tu. Masa tengah laju turun bukit, tiba-tiba motor hilang kawalan. Aku sendiri tak pasti sebabnya. Banyak andaian telah dibuat oleh saksi-saksi kejadian seperti langgar batu, tayar depan yang bermasalah, kegagalan brakedisc, skru tayar tak ketat dan macam-macam lagi. Aku tak mahu melawan kerana sedang sakit dan hanya bersetuju sebab aku sendiri pun tak tahu apa sebabnya! Sungguh misteri, bukan? Tapi sampai sekarang aku rasa hantu Altantuya yang tolak aku jatuh. Ok kidding. Maafkan saya, Altantuya. Near-death experience yang aku maksudkan, memang betul betul near-death. Berapa kali bergolek atas jalan, bunyi motor terseret, kereta mengelak, semuanya aku rasa dalam slo-mo. Sungguh. Malam tu mungkin nasib aku baik, plus skil menyelamatkan diri yang mantap, aku selamat dan cedera sikit-sikit je.  

Jadi begitulah ceritanya. Banyak lagi sebenarnya aku nak cerita, tapi semua yang aku ingat nak tulis tu, aku dah boring cerita pakai mulut. Semua orang datang melawat, semua aku dah cerita. Ha ha ha.

Apa pun syukur kepada Tuhan, hari ni aku dah 80% recovered. Tinggal nak pergi berurut je la karang, kasi alignment betul balik.

Akhir kata, hati-hati di jalan raya, ingatlah Altantuya tersayang.