August 06, 2010

Status #2

Tadi, automatically, bila aku buka new tab, terus aku tertaip 'facebook' dekat ruangan url, dan tertekan Ctrl+Enter.

Lepas tu aku cepat-cepat pangkah.

Baru tiga hari, and I'm fucking shaking without facebook. Shit.

6 comments:

Koyuki said...

holy crap...

anisizatyA.J said...

Facebook is life man. Hahaha.

Ries Lee said...

aku siap dah set auto-load page facebook bila aku bukak browser.
hahaha...

Robot Baik said...

facebook itu rokok tanpa nikotina.

MOFASAD said...

aku pun macam ries lee.. haha

ashraf sahdan said...

koyuki,
holy pancakes!

anisizatyA.J,
absolutely! and life's sucks. ha ha

ries,
teruk dah kau ni. kalau ada Akta Facebook Berbahaya, kau dah kena dakwa bawah 39(B) dah ni. gantung mandatori. he he he.

robot baik,
rokok tanpa nikotina? baik gigit straw...

mofasad,
haa kau pun macam ries lee, kena gantung mandatori. ha ha.