May 10, 2011

Terrorist Win.

Aku memang sengaja menulis untuk lari dari 'marketting' bloggerama ni. Tulis benda yang buat orang menyampah. Tulis benda yang tak semua orang layan. Fuck you sana fuck you sini sampai orang benci baca.

Kau biasa dengar orang cakap, "dekat blog tu, alter-ego si penulis je. In real life, si penulis lain", kan?

Binatang apa alter-ego tu pun aku tak pasti.

Haa sekarang ni, yang aku tulis ni bukan alter-ego ke, alternative ke, terrorist win ke, babi apa ke, ini betul-betul punya.

Ada satu makwe hantar message dekat facebook aku (Seperti yang dijanjikan, I tak dedahkan nama you pun apatah lagi nak print screen. Jangan risau). Hmm, tak ada apa pun sebenarnya, dia cuma nak mintak pendapat aku tentang satu perkara yang memang selalu aku cerita dekat blog ni. Dan aku pun jawab lah macam biasa. Dan kami selesai dengan jayanya. Dia (mungkin) dah dapat jawapan tentang permasalahan dia, dan aku dah dapat idea nak tulis apa dekat sini.

Masalahnya, aku nak tanya kau orang, blog aku ni obvious sangat ke macam blog putus cinta? (boleh jawab dalam hati.)

8 comments:

seth said...

hekeleh. putus cinta kan boleh buat otak kau berfungsi dengan lebih telus. kau patut berjimba.

ashraf sahdan said...

hai awak. jangan macam tu sangat, nanti orang perasan, awak jugak yang susah. mari kita bersembang dalam bahasa perancis.

Anonymous said...

blog politik,blog jual rayban,blog jual tudung,blog tutorial,blog bola sepak,blog i'm single sekalipon,kalau dah tuan dia baru putus cinta,entri cinta la keluar...

-pyol y ikhlas-

ashraf sahdan said...

mati laa kau padil, malas aku cakap dengan kau.

syed hafeez said...

gua ulang apa yang padil cakap je lah

Ateeka Amer said...

apa la anon ni.

aku putus cinta takde pun camtuh.

aku rasa la. kalau terlupa tak tau la.

Sang Harima said...

Betul pyol, betul..

mimie mat rani said...

lagi interested nk tahu sape makwe yg send msj kat fb tu =DDD