April 29, 2011

Lord of the Bloody Rings On My Table : The Fellowship of the Rings

Kupet ni bergaduh lagi dengan makwe dia. Kali ni nampak macam serius. Makwe dia pulangkan cincin silver 925 yang entah original entah tidak, yang terukir nama Kupet. Kupet pun ada satu, ada nama makwe dia. Kira cincin sepasang lah ni.

Sekarang ni, kenapa dia tinggal cincin 2 biji ni atas meja aku? Aku cuba sms Kupet untuk kepastian, tapi tak ada jawapan.

Apakah mesej yang ingin disampaikan Kupet?

Adakah Kupet akan cuba bunuh diri dengan terjun Melaka Mall?

Ataupun dia sedang cheating on his miserable girlfriend, dengan keluar bersama perempuan lain, lantas meninggalkan cincin supaya orang tahu bahawa dia 'single'?

Ah babi. Lantak lah dia nak buat apa pun.

Jangan sampai aku pergi gadai cincin ni dah la. Murah pun murah la. Peduli apa aku. Tengah lapar ni.

1 comment:

asip محمد said...

dah cuba nyalakan dekat lilin? kot2 keluar mesej yang hendak disampaikan kupet.. kah3