April 23, 2011

Karma

What goes around always comes around. Ripley's believe it or not?

*Karma Police by Radiohead berkumandang secara automatik*

So you think you can dance?

Bercakap pasal karma sebenarnya, buat aku rasa seperti Justin Timberlake. Lantaklah. Berdasarkan pemerhatian aku, ramai orang yang bencikan karma. There is a cliche saying, 'Karma is a bitch!'. Terus terang cakap, aku jumpa benda ni dekat news feed facebook banyak kali. Dan kebanyakan mereka yang tulis status macam ni adalah, needless to say, bitches. No offense, but i did not judge them by the status, I checked out their profile picture too. They looked and dressed like a bitch. Muahaha.

Did i sound like a girl? Damn it.

Pergi mati lah. Apa yang penting dekat sini, macam mana pun kepala otak kau definisikan karma, suka ke tak suka kau dengan karma, it happens. It's real.

So,

Be good to people and animals and everything. Jangan isi pasir dalam tank minyak hitam motor warden. Jangan calar kereta penolong kanan hal ehwal pelajar. Jangan pancitkan tayar kereta manager tempat kerja. Kalau bergaduh dengan girlfiend/boyfriend, jangan drop dia dekat tepi highway sorang-sorang. Jangan main kayu tiga, atau lebih. Jangan kahwin lari dengan bini orang (janda is okay). Jangan lastik tingkap dan pasu bunga rumah jiran. Jangan baling mercun bola dalam pondok guard. Jangan letak mercun dalam mulut katak. Jangan ikat anak cicak dekat mercun thunder clap. Jangan sepak kucing. Jangan baling batu dekat ayam yang tempang. Jangan siram air panas dekat jalan semut. Jangan kencing dekat busut. Jangan hisap ganja dan tengok 'Jula Juli Bintang Tujuh' sampai habis.

Okay aku dah lapar gila.

Bye.

6 comments:

Ateeka Amer said...

kau ni suka MILF ke?

- koroe - said...

jangan makan ayam. nanti ayam tu makan kau balik.



jangan cucuh rokok. nanti rokok tu bakar kau balik.

Encik Akmal said...

jangan pernah buat kerja kerja AFUNDI.

asip محمد said...

jangan lapar.. pegi lah makan mael.. diet? nak kurus membe aku cakap lari setempat je cukup..

ashraf sahdan said...

ha ha ha ha.

frwls said...

jangan sokong MU. nanti akhirat setan sokong kita.