April 27, 2011

How deep is your hole?

Semalam aku cakap nak update 8 kali sehari eh?

He he he.

Jangan harap!

Sebenarnya aku nak cakap 8 hari sekali.

Ah lantak lah. Apa-apa hal, layan Abang John ni menyanyi dulu. Gampit, sedap betul!



34 kali dah aku ulang.

4 comments:

asip محمد said...

awat laa dewa ni tak teruskan je dengan rhcp.. aiseh..

ashraf sahdan said...

Takpa, bagi chance pada Klinghoffer. Dulu masa Hillel Slovak mati pun, bukan semua orang suka Frusciante ganti dia.

asip محمد said...

kalau tak salah aku dulu dave navarro pun pernah join rhcp? ye dak? ke aku je perasan ada satu lagu diorang dengan dave navarro?

ashraf sahdan said...

navarro sempat satu album je dengan rhcp. fans tak suka sound dia. hahaha.

budak klinghoffer ni, dia memang member baik frusciante, banyak collaborate. sound pun lebih kurang. tapi showmanship, aku tetap suka frusciante.