February 14, 2011

Hari kasih sayang bagi saya adalah hari Isnin yang tak ada kelas dan ada masa untuk menggubah bunga.

Bangang!

Benda ni susah. Jangan berharap sangat.

Memetik kata seorang kawan, 'This is a concept of hope. Losing all hope is the ultimate freedom. Try it. It might change yr life.'

Memetik kata seorang kakak ni pula, 'Kau muda lagi Kamal Ashraf, belajar pun tak habis lagi, jangan banyak flirt sangat. Karma sekarang ni suka menendang.'

Memetik kata Chuck Palahniuk pula, 'Real smarts begin when you stop quoting other people.'

Fuck you Palahniuk! Sekarang orang dah tak panggil quote, orang panggil retweet!

Synthesizing all the ideas, ada satu benda je came up dalam kepala otak aku.

Danok.

Selamat Hari Kekasih.

4 comments:

- koroe - said...

14 feb is just another monday.

sarah said...

sweetnye menggubah bunga di pagi hari.

Amal said...

macam setaaaannn!

Anonymous said...

peh..
Palahniuk pun kena 'fuck you'..