December 01, 2010

West Ham Utd 4 - 0 Manchester Sdn Bhd

Irony definition : a bunch of stupid Man U fans menganjing Real Madrid kena tibai dengan Barca, sedangkan Man U kena tibai dengan West Ham.

11 comments:

Sang Harima said...

Mana boleh fan MU kutuk Real. Kan ada Ronaldoh.

mimizuzuhaha said...

i like!

ashraf sahdan said...

Sang harima,
Of course, genetically, they're connected by the bloody Ronaldowh. Sebab tu lah irony.

mimi,
thank you.

Anonymous said...

mael kote. keh nak tanya liverpool aok tu kemana?

Anonymous said...

liverpool memang lah ke laut, tapi tak pernah kena tibai 4-0.

ashraf sahdan said...

thanks a lot mr. anonymous. i mean, the 2nd one.

deus X machina said...

habis bagaimana dengan liverpool pulak?dengan blackpool pun kalah,

siggplus said...

mencelah kejap lepas tengok komen deus

man utd kalah dgn team nombor berapa liga? tolong cakap sikit?

meh aku tanya balik,




man utd kena hammer dgn team nombor berapa liga?

Achik said...

manu bodoh macam tukul
hahaha

.Gory. said...

Pergh, serius gua tertido itu ari oi. Sory la bebanyak.

Tapi kalau pergi layan mamak tengok, kena gelak atas muka la dak gua? Haha

Anonymous said...

> R.Madrid - extremely over-rated (*mana2 team ada Ronaldo, mmg gitu...ulang la 5x baca)

> Barcelona - superb

> Liverpool - great, atas sikit pd Bayern M, kurang sikit pd AC Milan

> MUtd - ok, tp bwh skt pd Bayern M

see, fair judgment. x compare pun liv'pool ngan MU