November 24, 2010

KLCC

Kau ingat tak video pasangan urban cium mulut dekat tengah KL tu?

Kecilnya Malaysia ni aku rasa, bila aku baru tau tadi, budak lelaki dalam video tu (baca : yang kalah dengan KLCC), adalah adik member aku.

What the hell man?

Kau orang marah-marah dekat blogspot, facebook je apa rasa? Apa dapat?

Aku mungkin dapat lempang dia nanti.

Atau tengok video dia yang lebih hadkor.

18 comments:

asip محمد said...

woi.. mael kalau ada emel aku sebijik dua..

Sang Harima said...

Kirim salam.

mogobja said...

weh tolong cabut kuku dia. HAHAHA

inspirasi arjuna said...

tlg lempang dia laju2 bagi pijak aku

jo said...

aku pon nak kirim penerajang...

frwls said...

suruh member ko terajangkan dia leh ke?

Budak Setan ! said...

mcm biasa...
bluetooth...

ehsan shafiq said...

jangan lupa ajak gua sekali..kahkahkah..

~Nur Zulaiha~ said...

wow....

Adhwa said...

upload kat facebook nanti, tag aku.

sarah said...

fuhhh bestnya dapat lempang

:: cekodod :: said...

haha

.Gory. said...

Woi, lu jangan belaja pulak dengan dia macam mana nak buat video apa apa ke. Kang tak pasal pasal lu kene pilih Pertama Komplex.

ateeka amer said...

lempang sedas untuk ai. boleh? :) ehem, video janganlah makan sorang. share2 la.

mimizuzuhaha said...

tolong lempang kan dia utk aku..kasi la sebelas dua ke..baru aku akan tersenyum

syed hafeez said...

mintak profile facebook makwe tu, gua nak tengok muka betul2

deus X machina said...

boleh kasi contact number dia?
gua nak shoot video baru pula
"Aku atau menara 100 tingkat"

ashraf sahdan said...

semua sekali aku kira,

lempang - 17 kali
terajang - 4 kali

peh, kejam betul laa korang.