September 27, 2010

KOSKENKORVA



Apa benda Koskenkorva ni sebenarnya?

According to wikipedia, Koskenkorva Viina (also known simply as Koskenkorva, or Kossu) is the most common clear spirit drink (38%) in Finland, produced by Altia in the Koskenkorva distillery in Ilmajoki.

Ok, sekarang aku bukan nak cerita pasal arak.

Benda dekat atas ni, adalah sebuah alat bacaan. Dalam ni ada macam-macam cerita. Kau tau Freemason? Cerita pasal itu tak ada, itu kau kena beli Mastika.

Tajuk : Koskenkorva
Muka surat : Sama tebal dengan buku Harry Potter (cover page tebal)
Author : Kolaborasi
Harga : Murah

Benda ni sangat friendly. Sesuai untuk bacaan semua kategori umur. Boleh dibaca ketika tunggu bas, tunggu girlfriend, beratur dekat ATM, dan sebelum tidur. Tapi jangan sampai lupa basuh kaki sebelum tidur dan jangan tidur telanjang. Kalau kau true, kau mesti beli benda ni. Kalau kau taknak beli pun tak apa sebenarnya, kau beli saja URTV. Kalau nasib kau baik, ada gambar busty Ayu Raudhah.

Ok lah, rokok pun dah tinggal separuh, memang ngam untuk aku pergi berak sekarang.

6 comments:

deus X machina said...

murah murah, berapa?

ashraf sahdan said...

RM5 je bang.

ateeka amer said...

celah mana nak cekau?

ashraf sahdan said...

tanya dia ni kak.

http://www.jangansampaijatuh.blogspot.com/

Koyuki said...

gua ske kaver...amat konklusif dan pragmatik...amende ntah

Amal said...

hahaha. cool!