August 04, 2010

Sekarang

2 jam yang lalu, sambil makan sosej hangit yang Mat Jack goreng, aku sedang layan PES World Cup Version dengan Naim. Selain itu, aku juga tutup akaun Facebook.

2 jam kemudian, di celah tingkap, aku dapat lihat ada satu amoi dekat perumahan depan ni, jalan bawak payung belang-belang. Selain berasa seram, aku juga sedang mengingat password Myspace.

Bukan apa, saja-saja nak tengok, dah lama sangat tak buka.

3 comments:

Koyuki said...

da lama tak main myspace...

ashraf sahdan said...

tak sangka pulak lu main myspace..

Koyuki said...

a'ah.dulu.skrg da tak main.. :)