May 20, 2010

Entri #1 (nombor satu)

Hai, saya sihat.

Sebenarnya saya baru pulang dari Indonesia, sebab tu saya lama tak update blog. Letih berenang dari Sumatera sampai Melaka pun tak habis lagi. Belum kira tolong kapal seludup minyak eksiden lagi. Leceh.

Oh ya, buat masa ini, saya juga sedang bekerja menyiapkan sebiji zine bersama beberapa dickheads yang lain. Saya dikerah untuk menulis sebanyak 16 muka surat, yang due date dia 25 haribulan ini. Hal ini nyata membuatkan saya berasa kecewa, marah, tak patut, dianak tirikan, berdebar, dan seperti biasa, cute, kerana setakat ini, saya masih tidak ada apa-apa ide untuk ditulis. Kau ada apa-apa nak story dekat saya?

Okay, minus dengan resipi kuih seri muka, saya ada lagi 15 muka surat nak kena tulis. Ide, anyone?


Perempuan paling cantik dekat Malaysia. No doubt. Auwmm.

Celaka, saya rasa kekok benar bila lama tak menulis ni. Betul lah kata orang tua-tua oversea, practice makes perfect, so why do you go to school?

12 comments:

binjidan said...

maria..

ashraf sahdan said...

oh, saya rasa sangat terharu apabila orang pertama yang komen adalah nikbinjidan.

jo said...

practice makes perfect, nobody's perfect...so why practice?

Bukan Shaiful Fahmi said...

Okay, why do you go to school tu lagu PES10. Kan?

farwalis said...

baikkk

demang said...

apa kata lu cerita kisah pertarungan lu dengan komando indon.wattahell men

PenSeL 2B said...

mael..
ko igt lg zine nama exodes ke exodus ntah...
kalau igt nnt pm gua..

Miss ... said...

ye ke paling cantik ?

sarah said...

habis la,datin2 mesti cemburu dgn maria farida.ahaha

ashraf sahdan said...

jo,
peh, ni lirik lagu linkin park ke lu tulis ni woi?

gory,
a'ah, tajuk dia never miss a beat - kaiser chiefs.

farwalis,
apa hok baik nye?

demang,
nanti gua cerita pengalaman gua lepak dengan orang batak yang makan orng tu.

pyol,
fak. gua ingat lagi. exodus. ha ha ha.

miss,
a'ah. habis tu takkan rosnah mat aris kot.

sarah,
ha ha ha. eh, you tau maria farida berlakon cerita 'Datin Ghairah' dengan Aaron Aziz? tak sabar nak tengok.

syLph said...

bangang.
hahaha

tora corgan said...

lu jgn memain brader lama wa tunggu lu update blog ni