October 17, 2011

Craps #?

Y'know, cerita dia macam ni.

You suka kat satu pakwe/makwe ni, suka yang gila babi punya suka. Suka pandang pertama. Tak pernah lagi seumur hidup you suka perempuan sampai macam tu sekali. Memang lain macam punya suka lah. You pun kawan dengan dia. Satu bulan, okay. Dua bulan, comfortable. Tiga bulan, kamcing gila. Empat bulan, "oh shit, she/he is the one". Masuk bulan ke sembilan (belas?), you pun fikir, "this is it, kena confess!".

Dan sekarang, it's either too soon(dia tak ready, or whatever alasan dia kasi) or too late(dia dah selesa jadi kawan rapat you, dia susah nak tukar perasaan tu, or whatever alasan dia kasi), terimalah, kesilapannya semua dekat you. Sila akur.

-Januari 2024.

1 comment:

asip محمد said...

macam pundek.. sekali apdet 5.. lepas tu 5 bulan tak apdet.. lepas tu 5.. macam pundek..