June 10, 2011

Aku mahu satu pagi sahaja, di Amsterdam

Kalau nak dikira pakai kalkulator, masuk ini hari, dah 4 bulan straight aku tak tidur malam. Yang banyaknya, aku tidur dekat subuh, lepas subuh, atau tengah harinya baru tidur. Rasa macam pelacur pun ada kadang-kadang.

Benda tidur lambat ni, memang tak sihat. Body jadi tak tahan. Akan ada tendency untuk kita develop cardiac problem, dan banyak lagi lah kesan sampingan dia. Boleh google.

By the way, google doodle semalam tema dia 'Les Paul 96th Birthday'. Awesome as fuck!



Okay berbalik kepada masalah tak tidur malam tadi, now, siapa ada ganja?

2 comments:

Anonymous said...

air ketum ada laa...

-org RTM-

syed hafeez said...

lu nak ke?