April 26, 2011

Implikasi twitter terhadap moral masyarakat.

Babi apa tajuk macam pidato.

Sebenarnya, aku jarang menulis sini, sebab twitter lah. Habis semua benda aku dah tulis dekat twitter, sampai dah tak ada benda nak tulis dekat sini.

Hari tu masa tengah high gila babi main twitter, aku rasa blog ni macam tak ada fungsi dah. Aku tengok Shahrul Naim tu, sejak aktif bertwitter, 4 bulan tak pernah update blog erk888 dia. Abang Amareka tu lagi lah, blog dia 2+2=5 (rest in peace) langsung dia tutup. Aku pun macam nak tutup juga itu hari, tapi tak jadi. Akibatnya, aku tukar url dan tukar nama dan ubahsuai blog ni, dan akhirnya, jeng jeng jeng, jadilah blog yang macam bangang ni sekarang.

Ceh, macam dulu tak bangang je. Ha ha ha. Tapi dulu okay laa sikit aku rasa. Ke macam mana?
No no no, jangan jawab. Fuck you.

Dulu aku tak reti main twitter boleh la. Semua aku tulis sini. Buat blogspot macam twitter. Nak pergi berak pun tulis dekat blog. Selesai berak karang, update entri baru pulak bagitau dah siap. Ha ha ha. Seronok betul.

Tapi, macam aku cakap tadi, mulai sekarang, aku akan cuba untuk kembali ghairah menulis di blogspot macam dulu dulu.

Akan cuba.

See, malam ni saja dah dua entri.

Impressive, impressive. He he he.

3 comments:

syed hafeez said...

kadang-kadang risau juga aku tengok kau ni

sarah said...

fuyoomaintwitter...macamartiskot.

asip محمد said...

macam setuju pulak dengan syed.. kau ada sakit apa-apa ke mael?