February 26, 2011

Macho

Semalam, aku bercakap dengan ex-girlfriend aku di telefon.

Post-break up conversation.

Dalam masa 4 tahun kebelakangan, inilah masa yang aku rasa aku bercakap jujur gila babi.

Jadi setelah beberapa minit di talian, dia cakap, 'Dalam blog you, semua sekali ada 13 entri pasal i, pasal kita bergaduh.'

'I memang ingat the worst moment je. Yang best, I takmau ingat', aku cakap. 'Okay, you boleh copy paste all that. Nanti i nak buang', aku sambung lagi.

Dan conversation itu berlarutan sehingga malam tadi (via sms pula).

Satu hari. Ya, satu hari.

Sms dengan ex-girlfriend satu hari? Hilang akal.

Apa yang aku nampak, dia ada tendency untuk curang di belakang boyfriend dia.

Maksud aku, her current boyfriend.

Itu yang aku tak suka dengan peaceful break-up ni.

Peaceful break-up could lead to another break-up. Muahaha.

Sebab tu aku berhenti contact dia, serta merta.

Dan sekarang aku rasa sangat macho.

Muahahahahaha.

6 comments:

.Gory. said...

Pergh. Lu rindu lagi ke ape. Gahaha

Anonymous said...

biasa la curang...

sangap kot...!

-org RTM-

Daboo said...

I tak pernah contact dgn my ex-es walau kacak manapun sekali dia. Babilah, macho gila aku. Hnss hnss <-- Bunyi kembang2 hidung

deli said...

cool, hahaha

Selipar Botol said...

cool nye mcm ais ketul..hahaha..

habibahAlyahya said...

wo. hebat lah !