February 22, 2011

Ini sebenarnya draft. Pagi semalam publish patutnya.

Hai.

Aku bukak je blog ni, aku tengok ada follower baru.

Aku menjadi pelik.

Tulis serupa palat macam ni pun orang nak follow.

Kalau aku lah, baca blog yang macam ni, pergi mampus aku nak follow. Muahaha.

FYI, aku takkan tulis benda-benda serius dalam blog ni lagi, tahu?

Hal-hal serius, aku tulis dalam buku. Buku nota.

Aku rasa tulis atas buku lagi sedap. Lagi praktikal. Sesuai dengan minda konservatif aku.

Bila tulis atas buku, perlukan mood yang lain daripada menulis kat blog.

Atas buku, tak boleh Ctrl + C, Ctrl + V. Tak boleh. Kalau salah, potong je. Tambah atas, tambah bawah. Tak ada backspace.

Bila macam gampang serabut, koyak terus. Buang dalam tong sampah betul, bukan recycle bin kat desktop.

Simple, tapi letih sikit lah.

Setakat ni, aku dah koyak 5 helai.

Babi. Tak boleh save as draft.

Pundek betul!

Okaylah.

Bye.

3 comments:

poyotito's said...

steady laa don,
dulu dulu gua rajin tulis dalam buku,
bila gua baca balik,
macam setan.

dah tua esok gua ransfer ke dalam blog,
cemana?

poyotito's said...

setan!
saloh eja transfer!

ashraf sahdan said...

Gua ingat lu lama hilang belajar tauhid & usuluddin, rupanya...ngisak kuat lagi.

Ransfer betul lu ni Pytt.