January 08, 2011

akudiadanbintang.blogspot.com, may you rest in peace.

Kawan-kawan aku, yang rajin baca blog aku ada tanya, kenapa aku tukar nama blog, tukar url semua?

Aku cakap, sebab aku taknak bagi diorang baca cerita jiwang aku dan maki-maki aku lagi.

Ha ha ha.

Of course lah aku tipu. Sebab lain. Tak ada kaitan dengan perempuan.

Anak sedara aku ada 21 orang. 14 of them, dah reti membaca. 12 dah ada facebook, dan 7-8 orang, baca blog aku. FFS, they're minors. Aku sebagai uncle yang prihatin(dan lebih comel daripada mereka semua), rasa tak sedap pulak bila mereka baca blog yang explicit macam ni. So, rather than become non-explicit(which is impossible. muahahaha), I changed the url, dengan harapan mereka dah tak jumpa lagi blog ni. Dan kalau jumpa pun, aku harap ia mengambil masa yang lama. 13 tahun. Aku harap.

Lepas aku tukar url, aku ada lah update dua, tiga entri. Lepas tu aku dah malas. Tak ada spirit. Rasa tak seronok nak tulis. Rasa macam newbie. Hanya disebabkan url baru. Aku jadi rindu dekat akudiadanbintang.blogspot. Jarang aku rindu pada benda-benda yang bukan dalam bentuk 36-31-36 ni.

Sebagai tanda rindu dekat url lama, aku berkabung selama 10 hari sebelum update entri baru di url yang baru, which is, entri ini.

Oh I'm gonna need some tissues.

6 comments:

.Gory. said...

So, tempoh berkabung kau dah tamat la? Kasi la anak buah kau url lama, biar depa buat blog sendiri, baca sendiri.

asip محمد said...

hurm.. peminat big jugs..

mogobja said...

tuka url mmg sedih T_T

Daboo said...

Do you need a shoulder to cry on? Mengada habis. Hahahaha.

sofea said...

pastu kau ada tgk x url akudiadanbintang tu?tekejut aku,tetibe pasal mazda kat situ

rabbit said...

ouh dah lain skrg.