December 21, 2010

Threesome

Ini buat makwe-makwe lama, kalau y'all baca lah.

Ha ha ha.

Danielle Steel, novelist yang gila babi, dalam novel dia Honour Thyself yang I baru baca semalam ada menerangkan tentang konsep sesebuah relationship itu bertahan lama ; never tried to own each other. Ah, y'all bukan rajin membaca pun. Confirm taktau punya.

Macam ni maksudnya, kalau lelaki, janganlah terlalu kongkong pasangan anda. Haa I tak pernah pun tell y'all the do's and don'ts kan kan kan?

Kalau perempuan pula, janganlah nak queen-control. Hmmm, ini pula memang perangai y'all kan kan kan? Lagi satu, jealous mengalahkan biawak. Teruk betul.

Kalau lesbo pula, bila kita boleh threesome?

3 comments:

.Gory. said...

Pergh, macam sissy sissy saja.

siggplus said...

apsal aku rasa benci dekat ayat 'y'all' kau tu mael. sumpah

ashraf sahdan said...

kah kah kah.