November 04, 2010

Kaki botol yang tertinggal otaknya di dalam tas tangan GRO warga Vietnam.

Sejak Liverpool main bola serupa gampang, aku dah jarang tengok Champions League, EPL, Serie A, La Liga, Roda Impian, CSI Miami dan Pingu.

What happen to Horatio?

Jadi tadi, kejap tadi, akibat tidur yang berpanjangan pada sebelah petang membawa ke tengah malam, aku keluar melihat flora dan fauna. Setelah lapar, aku ajak beberapa dickheads lepak minum. Kebetulan ada bola. Real Madrid lawan AC Milan.

Seriously, what happen to Horatio now?

Secara peribadi, aku sokong AC Milan tadi. Bukan apa, aku tak suka Real Madrid sebab what the hell, they're overrated. Ah, aku dah tak reti nak menganalisis perlawanan bola sepak. Senang cerita, game tadi memang best. Filippo Inzaghi telah membuktikan, usia hanyalah sekadar angka apabila dia berjaya menjaringkan dua biji gol yang walaupun tak cantik mana, aku rasa dua-dua gol dia memang gol menganjing. What the hell, pergi tengok highlight sendiri lah.

And the best part was, brader-brader seblah table aku ni, aku pasti baru balik clubbing. Balik clubbing tengok bola? Fucking poseur pigs! Entah kenal entah tidak Gennaro Gattuso tu siapa.

Sebenarnya aku tak ada hal sangat kalau budak-budak mabuk ni. Aku pun ada kawan yang kaki botol. Totally no problem.

Tapi kalau dah muntah bawah meja time aku tengah layan nasi lemak, memang nak kena Ong Bak.

Ke macam mana?

6 comments:

sisleyxmex said...

sial. gua ingat ada cerita GRO vietnam buat pole dance dekat sini.

Zara said...

nice title. high five!

.Gory. said...

Pergh, itu kalau Liverpool menang segala jenis piala pun kau akan maki kalau ade poseur muntah muntah

izas said...

weh, what happen to Horatio? takkan tergantung kot. aku die-hard fan dia ni.

Anonymous said...

biasa lah..malam malam minum..cibai..

mimizuzuhaha said...

kasi ong bak ke ong tsunami pun boleh jugak