November 10, 2010

Crossover

Lambok memang kartunis yang paling true. Dia punya lawak, semua lawak genius. Dulu masa sekolah aku beli majalah Apo? harga RM3++ semata-mata nak baca kartun dia je. Dah habis baca, aku letak merata. Kartun lain memang aku tak baca. Tapi sekarang aku dah lama tak baca Apo?. Dah tak ada masa. Kalau baca kartun Lambok pun, dekat facebook je. Tu pun kalau ada orang rajin carik. Jadi tadi, aku jumpa satu. Aku taktau bila punya, tapi memang macam cilake. Lambok crossover Hujan.

6 comments:

Budak Setan ! said...

lama jugak xlayan cd syukri sufian...
lu ada simapan lg...?

Encik Akmal said...

lambok cam setan! agak2 kat library ni ada arkib majalah APO tak?

.Gory. said...

Haha...layan Ujang punya TV paling masyuk.

Sang Harima said...

Sebab Lambok gua komen.

Lambok memang nombor satu! Gua pun baca Apoari Lambok je.Cuma gua tak beli la..

Mikael said...

woi batak!

eleanor said...

suka kartun lambok yg pasal lembu2 tu.hahah!kelako!siap ade character yg previous pg kt recent page lg.style!