October 14, 2010

Pemain gitar kesayangan saya



Marty Friedman (Ex-Cacophony/Megadeath) ini adalah seekor alien sebenarnya. Lagu 'West' ni, asalnya bukan macam ni. This is improvised version. Tak silap aku, dulu aku dah pernah letak video ni dekat sini. Setiap kali aku dengar version ni, what the hell, fucking orgasms. Kadang-kadang, rasa nak menangis pun ada.

Macam mana dia boleh came up dengan those brilliant and beautiful melodies instead of shredding tak tentu pasal macam guitar shredder yang lain?

Because he is Marty Friedman.

Okay Marty Friedman, Marty Friedman jugak, dah azan Maghrib ni.

No comments: