September 17, 2010

Cikgu saya

Dia pernah rotan aku sebab kes pukul budak.

Dia pernah lempang aku sebab kurang ajar dengan dia.

Dia pernah potong rambut aku macam celaka bertakuk-takuk.

Read this and this.

Aku bukan nak keji ke apa, tapi what the hell dude, dia ni cikgu muzik/disiplin aku dulu.


*Tambahan -
Ini. Gila hadkor.

*Bukan apa, benda macam ni kena ingatkan orang. Bukan semua peguam, guru, ustazah, pegawai banci tu baik, dude. Ke macam mana?

7 comments:

MOFASAD said...

lu dah kena ngan dia tak? kah kah kah

Emmet Muhamad said...

perghhhhhhhh, cikgu ko rupenye..

siggplus said...

aku baca luar tabiie.

jadi aku syak kau pernah jadi mangsa.

sakit tak?

frwls said...

pergi la lawat sekali-sekala

Anonymous said...

ok2...
ak nk betulkan kt sini bg pihak mael..
mael bkn mangsa ok..
dia pemangsa...!

-Cikgu Wahid-

ashraf sahdan said...

ha ha ha. babi.

Fatin Aliyya said...

manusia ni jahatnyer x kira dlm jelmaan apa pun.skng mcm2 perangai ader..