August 29, 2010

Anjing hitam

Tadi aku makan nasi goreng cili padi, roti bom dengan milo ais dekat satu mamak. Haa dengan Cloud 9 sebijik. Kena sepuluh ringgit.

Cool.

Okay here we go.

Mamak cashier, kau memang seekor anjing. Sebagai pelanggan, aku ada hak untuk suruh kau double check dan tanya harga setiap benda yang aku makan/minum untuk pastikan kau betul-betul pandai guna kalkulator. Yang kau buat langsi naik suara apa jadah? Kepala butoh! Pukimak! Anak anjing! Ambik kau combo. Mak kau mesti kena rogol dengan anjing dulu lepas tu dapat kau. Gampang!

Infasha, restoran mamak jugak. Tapi servis dia sepuluh kali ganda lagi baik. Budak-budak dia, bukan main peramah. Dah laa tak kedekut, siap buat makan-makan free lagi buka puasa. Aku datang kedai kau, sebab hujan je woi. Kalau tak, aku dah lepak Infasha laa babi!

Kalau hal-hal makanan, aku tak berkira pun sebenarnya. Kawan aku pernah cakap, kita selagi ada duit, kita rasa apa benda yang kita tak pernah rasa. Aku setuju dengan dia. Tapi, dengan apa yang aku makan tadi, pertama kali aku kena harga macam tu. Itu tak apa lagi. Yang part naik suara tu aku memang panas. Kepala babi apa? Dah laa masak tak sedap. Kote mak dia lah!

Sifat kemanusiaan itu wujud kerana wujudnya binatang. Sesama manusia, sifat kemanusiaan tidak berguna. Jadi, disebabkan aku masih ada sifat kemanusiaan, maka aku rahsiakan nama restoran anjing ni.

Well, anjing.

Fuck betul ini malam! Dah laa belum mandi wajib lagi ni.

9 comments:

siggplus said...

mamak jangan bagi muka sangat. karang mula lah bawak kereta nak makan jalan orang je keje.

tendang je.

ashraf sahdan said...

kahkahkah.

aku nak tendang tadi, tapi terkenangkan mamak Infasha yang muka jambu-jambu.

siggplus said...

ok aku baru tau taste kau.

berjambang, bulu tangan lebat, bulu dada merimbun.

Anonymous said...

xpe,balik kte lepak a.malik kt uptown.-mikael

daboo® said...

lepak pakli lah. best jugak. bole main poker terus. hahahaha

Budak Setan ! said...

www.mamak.com

lu try link ni..
boleh beli nan cheese pakai on9..
mcm mudah jugak rasenye..

.Gory. said...

Haha...nan cheese beli on9 kang sampai da tak panas. Cheese pun keras je. Takley nak layan muka mamak jambu

Fatin Aliyya said...

kesian dkt kau.jgn dok pi dah mamak stall tue.

Anonymous said...

haha. kentang jugak ko kena. aku tau mamak ni sebab aku makan dengan ko.