August 16, 2010

999

Mazidul, gua pinjam tajuk cerita lu kejap. (Kalau marah , kena tulis lu-gua)

Sebenarnya gua tak ada lah marah sangat pun, cuma rindu, dah lama tak tulis gaya rebel macam ni. Semenjak...err...lupakan.

Okay.


Cilake, macam mana gua baru dengar cerita pasal mamat ni pada hari ini? Itu pun ada satu makwe yang bagitau gua tadi.

Cerita dia macam ni...

Lu orang klik kat blog Mofasad ni, atau sini, atau sini, atau dekat nama lahanat itu sendiri kat atas tadi untuk tau cerita dia.

Salleh ni, bila gua baca susunan ayat dan perkataan-perkataan dia, pertama sekali gua rasa dia ni bukanlah budak-budak punk yang masih bersekolah. Kalau dia budak sekolah pun, gua rasa dia ni bukan lah budak bodoh yang duduk kelas hujung-hujung.

Walau bagaimanapun, statement-statement dia yang sangat offensif, aggressif, dan sifilis itu telah membuatkan dia nampak sangat bangang, bebal, dan pergi meninggal dunia.

Satu yang paling buat gua tertarik, tentang 'kitab & movement' rancangan dia. Gua tak pasti kalau dia bergurau, tapi itu perlukan the biggest guts and the biggest stupidity to make it happen.

Okay, leave it. Semua cerita lain tentang Salleh, lu orang klik dekat link atas tadi.

Tak guna jugak cakap banyak-banyak dengan Salleh ni, jumpa karang cedok perut je sekali senang.


7 comments:

mogobja said...

tah pape salleh 2. nme mcm dinoso

.Gory. said...

mak bapak dia mana?

Koyuki said...

gua suka sangat bila lu tulis marah-marah macam ni...terasa gua nak turut rebel sama..


untuk salleh...nama salleh tu tolonglah tukar ke nama karl marx ke...megan fox ke...melampau betul..masyaAllah

Budak Setan ! said...

salleh ni mmg nak kena cedok perut dgn ko ni mael..
haha

kalau ak,takat bluetooth video bunuh diri salleh boleh laa...

macha_sezs said...

gua like entry lu. jumpa elok bagi sedas je budak macam ni. serupa haramjadah pe'el.

MOFASAD said...

GUA RASA GUA NAK TEPUK TANGAN BILA LU WAT ENTRI BEGINI...

ashraf sahdan said...

ok, semua kasi high five satu kali!